Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΠΑΡΟ-ΑΝΤΙΠΑΡΟ

 

Δελτίο τύπου 24/10/2010


Πάρος, 24 Οκτωβρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»
-ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΠΑΡΟ-ΑΝΤΙΠΑΡΟ
-Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ
-«ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ» ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ
ΤΟΥ ΝΥΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Π.Ν.Α.
ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΑ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ
Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, ο κος Χαράλαμπος Κόκκινος συνοδευόμενος από υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού κο Κώστα Μπιζά, κο Δημήτρη Πετρόπουλο και κα Δώρα Σαρρή περιόδευσε στα νησιά της Πάρου και της Αντιπάρου.
Στην Πάρο, επισκέφτηκε τα Δ.Δ. στην Παροικία ,τη Νάουσα, τις Λεύκες, το Κώστο , τον Αρχίλοχο ,την Μάρπησσα, την Αγκαιριά και συζήτησε με τους κατοίκους του νησιού για τα υπάρχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εξαιτίας της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής που έχει βαθύτατα επηρεάσει την οικονομική ζωή του νησιού καθώς επίσης και για ζητήματα που αφορούν τη διοικητική μεταρρύθμιση.
Επίσης είχε συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Πάρου-Αντιπάρου, όπου αναφέρθηκαν προβληματισμοί των ανθρώπων της αγοράς για την διαδικασία της «περαίωσης» αλλά και γενική ανησυχία για το μέλλον των επιχειρήσεων , αφού το τελευταίο χρονικό διάστημα 70!!! (εβδομήντα) επιχειρήσεις «έβαλαν λουκέτο», εφόσον το εμπόριο έχε ουσιαστικά εξαιρεθεί από τις επιχορηγήσεις μέσω του ΕΣΠΑ και δυστυχώς δεν φαίνεται «φως στο τούνελ».
Στη συνέχεια επισκέφτηκε την Αντίπαρο και συνομίλησε με τους πολίτες, οι όποιοι αναγνώρισαν την προσφορά και το έργο του ως Γενικού Γραμματέα της ΠΝΑ (2004-2009) και   είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για το μέλλον του νησιού.
Τόσο στην Πάρο , όσο και στην Αντίπαρο αναφέρθηκε στα έργα που υλοποιήθηκαν (2004-2009) καθώς επίσης και στην μονάδας αφαλάτωσης , που αν και είχε εξασφαλιστεί η κατασκευή της στην Αντίπαρο μέσω του Προγράμματος Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, εξαιτίας της ανικανότητας και της αδιαφορίας του νυν Γενικού Γραμματέα της ΠΝΑ, δεν ολοκληρώθηκε.
Σήμερα Κυριακή 24 Οκτωβρίου το πρωί, ο κος Κόκκινος θα μεταβεί στη Μύκονο όπου θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Άνω Μερά στις 12.00 το μεσημέρι,  ενώ στις 7.00 μμ θα μιλήσει στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό κέντρο, στη Χώρα της Μυκόνου.
Αμέσως μετά την ομιλία του, συνεχίζοντας τις περίοδες του στα νησιά των Κυκλάδων, θα αναχωρήσει για τη Νάξο και θα συνεχίσει για τις Μικρές Κυκλάδες και την Αμοργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: