Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



ΚΩΣΤΑΣ  Ν. ΜΠΙΖΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ                           Πάρος 30/10/2005
ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ


                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ  ΤΗΣ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ  κ. ΚΩΣΤΑ Ν. ΜΠΙΖΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 25/10/2005 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 1Ο ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ: Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου για την μη έκδοση αδειών λειτουργίας καταστημάτων σε ακίνητο της κ. Κοντού Ειρήνης και δηλώσεις του κ. Κοντού Λοïζου σε σχέση με το θέμα.

    <<   Αγαπητές  Κυρίες και Κύριοι,
           Σας  γνωρίζω ότι η πρόθεσή μου όταν ασχολήθηκα με τα κοινά του Δήμου Πάρου είχε ως κύριο και μοναδικό στόχο την συμβολή μου στην επίλυση χρόνιων και σημαντικών προβλημάτων που αφορούν τόσο την βελτίωση των υποδομών του νησιού μας (κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου ,εμπορικό λιμάνι, βιολογικοί καθαρισμοί κλπ.), όσο και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.
      Δυστυχώς το παραπάνω θέμα της σημερινής συνεδρίασης δεν έχει καμία σχέση με τα θέματα που θα πρέπει ν’ απασχολούν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Θεωρώ λοιπόν άτοπο ότι καταναλώσαμε τόσο χρόνο για μια υπόθεση που προφανώς δεν αφορά το Δημοτικό Συμβούλιο  αλλά  την  δικαιοσύνη και τις σχετικές διοικητικές υπηρεσίες.
    Το Δημοτικό Συμβούλιο είναι ένα θεσμικό όργανο λήψης πολιτικών αποφάσεων και δεν επιτρέπεται ούτε να μετατραπεί σ’ ένα όργανο διαπόμπευσης και δίωξης πολιτικών αντιπάλων αλλά ούτε και να υποκαταστήσει την δικαιοσύνη.   >>
  


Δεν υπάρχουν σχόλια: