Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Πρόσκληση Υποψήφιων Περιφερειαρχών σε ανοιχτή συζήτηση(debate)

Ρόδος, 19 Οκτωβρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ
ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (DEBATE)
Αγαπητοί συνυποψήφιοι Περιφερειάρχες,
Είμαστε όλοι έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση των Αυτοδιοικητικών Εκλογών της 7ης Νοεμβρίου. Εκτιμώ ότι όλοι μας θα αγωνιστούμε σε ένα κοινό «στίβο», έχοντας ένα κοινό όραμα: Την αναγέννηση του Νοτίου Αιγαίου.
Η Περιφέρειά μας είναι μια ιδιαίτερη περιοχή, αποτελούμενη από 48 κατοικημένα νησιά, που το καθένα έχει τις δικές του ξεχωριστές ανάγκες, τις δικές του βασικές προτεραιότητες και ταυτόχρονα κοινή αναπτυξιακή πορεία.
Κατανοώντας τη μεγάλη ανάγκη των πολιτών για πληροφόρηση αλλά και για απαντήσεις στα βασικά ερωτήματα που τους απασχολούν, σας προσκαλώ σε ένα κοινό βήμα με τη μορφή ανοιχτής συζήτησης (debate), στα δύο μεγάλα κέντρα της Περιφέρειας, Σύρο και Ρόδο.
Πιστεύοντας στη δύναμη του ανοιχτού δημοκρατικού διαλόγου, της δημιουργικής «αντιπαράθεσης» και των πολιτικών επιχειρημάτων στα πλαίσια του πολιτικού μας πολιτισμού , καλώ όλους μας να τοποθετηθούμε και να προβάλουμε τις θέσεις μας πάνω στα μεγάλα θέματα που απασχολούν τους νησιώτες μας, έχοντας ως άξονα τουλάχιστον πέντε (5) θεματικές ενότητες τις οποίες μπορούμε να διευρύνουμε :
1. Καθημερινότητα στο Νότιο Αιγαίο ( Υγεία, Παιδεία, Ανεργία, Ακτοπλοΐα κ.τ.λ)
2. Αναπτυξιακή πορεία των Νησιών (Μεγάλα Έργα, Υποδομές, Επιχειρηματικότητα)
3. Την προστασία των Φυσικών Πόρων και του Περιβάλλοντος
4. Τουρισμός (Προβολή Τουριστικού προϊόντος – Εναλλακτικές μορφές Τουρισμού)
5. Πολιτισμός – Αθλητισμός
Για την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών της Περιφέρειας μας, πιστεύω και ελπίζω πως αυτή μου η πρόταση θα γίνει αποδεκτή.
Με εκτίμηση
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: