Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Σύναψη προγραμματικής σύμβασης για το έργο "Επισκευή Γηπέδου Ποδοσφαίρου Μάρπησσας Πάρου"


Στην σημερινή συνεδρίαση , 22.3.19, του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου είχα την ιδιαίτερη χαρά να εισηγηθώ το 17ο θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε την σύναψη προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Πάρου για την υλοποίηση του έργου "Επισκευή Γηπέδου Ποδοσφαίρου Μάρπησσας Πάρου" . Η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει το έργο μέχρι το ποσό των 200.000,00 € και ο Δήμος θα καλύψει το υπόλοιπο ποσό για την ολοκλήρωση του έργου.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη για το ενδιαφέρον τους αλλά κυρίως για την ικανότητα τους στην εξεύρεση πόρων που καλύπτουν τις ανάγκες της νεολαίας μας!


 Να υπενθυμίσω ότι τον Ιούλιο του 2018 αποφασίστηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο η σύναψη προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο που αφορούσε το Δημοτικό Γήπεδο της Παροικίας  με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια ποσού 400.000,00 € και το οποίο αναμένεται να πάρει το δρόμο της υλοποίησής του σύντομα σε συνεργασία με τον Δήμο Πάρου.

Οι ανάγκες είναι πολλές , τόσο στους αθλητικούς χώρους όσο και στα σχολεία. Όμως με συνεργασία,  σχέδιο και εργατικότητα προσπαθούμε να σχεδιάδουμε, να υλοποιήσουμε και βελτιώσουμε τις αναγκαίες υποδομές που αφορούν τα παιδιά μας !


Δεν υπάρχουν σχόλια: