Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Διαμαρτυρία Κυκλαδικής Ομοσπονδίας προς κ. Πρωθυπουργό




21 Μαρτίου 2011
Αριθμός Πρωτοκόλλου: 289/11

                                                                                                             
Προς κύριο Πρωθυπουργό
Κοινοποίηση: ΣΕΕΔΔΕ, Ομοσπονδίες, Σύλλογοι, ΜΜΕ

ΘΕΜΑ : Διαμαρτυρία


Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Σας εκφράζουμε την απογοήτευσή μας ως συνδικαλιστικό όργανο που εκπροσωπεί  χιλιάδες επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων στις Κυκλάδες, διότι δεν κληθήκαμε σε καμία από τις συναντήσεις - συσκέψεις σας με εκπροσώπους φορέων των Κυκλάδων, κατά την επίσκεψή σας στη Σύρο σήμερα 21/3/2011. Οι απόψεις των χιλιάδων αυτών επιχειρηματιών φαίνεται δεν ενδιαφέρουν τη κυβέρνηση.
Ο Τουρισμός όμως είναι από τις ελάχιστες ελπίδες της Ελλάδας για έσοδα από το εξωτερικό.
Αν όμως θεωρείτε ότι ο τουριστικός τομέας μπορεί να ξελασπώσει οικονομικά την Ελλάδα με την επικρατούσα κατάσταση, μάλλον πλανάστε. Αν αυτό ίσχυε, θα την είχε ξελασπώσει ήδη.
Αν νομίζετε ότι οι κρατικές υπηρεσίες, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι κρατικοί λειτουργοί ακόμη και οι κατά καιρούς υπουργοί, μπορούν να λύσουν τα προβλήματα που εμποδίζουν τη τουριστική ανάπτυξη, μάλλον πλανάστε. Αν αυτό ίσχυε, θα το είχαν ήδη κάνει και η Ελλάδα δεν θα έπεφτε κάθε χρόνο στη παγκόσμια κλίμακα τουριστικών προορισμών.
Αν νομίζετε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα ή ότι δεν υπάρχουν προτάσεις από τους τουριστικούς φορείς για τη βελτίωση της κατάστασης, επίσης πλανάστε.
Οι τουριστικοί φορείς είναι παρόντες, εσείς ή οι σύμβουλοί σας όμως φαίνεται ότι προτιμούν να μην τους βλέπουν, ούτε να τους ακούν.



Με τιμή, ο Πρόεδρος Αντώνης Καρατάσος
ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ
Πρωτοπαπαδάκη 13, 84100 ΣΥΡΟΣ
τηλ.2281084470, fax.2281085769, email. omospondiaCyclades@gmail.com
www.fede.gr , www.cyclades.in

Δεν υπάρχουν σχόλια: