Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Συνάντηση με το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Πάρου «Ν.Ο.Π.»

 


Συνάντηση με το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Πάρου «Ν.Ο.Π.»

Τη Τετάρτη, 10 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του επικεφαλής Κώστα Μπιζά καθώς και μελών του συνδυασμού «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα» με τον Πρόεδρο και τα Μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του «Ν.Ο.Π.» στην Παροικία Πάρου.

 Οι εκπρόσωποι του «Ν.Ο.Π.», ανέφεραν στον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κ. Μπιζά τα θέματα που απασχολούν τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου όπως η έλλειψη ενός δημοτικού κολυμβητήριου, η δημιουργία ενός διεθνούς ιστιοπλοϊκού κέντρου στον όμιλο, η συμμετοχή και η διοργάνωση παγκόσμιων ή πανελλήνιων πρωταθλημάτων ιστιοπλοΐας, το αυξημένο κόστος συμμετοχής στους αγώνες, η υποστήριξη των δράσεων κ.α.

 Συγχρόνως έγινε αναφορά και στις πρόσφατες επιτυχίες των αθλητών του ομίλου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας.

 Γνωρίζοντας ότι οι διαχρονικές διακρίσεις του ΝΟΠ είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης και συλλογικής προσπάθειας επιθυμούμε να συγχαρούμε τη διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Πάρου, τους προπονητές και όσους υποστηρίζουν τον όμιλο.

 Υποσχόμαστε στους αθλητές, αλλά και στα μέλη των διοικήσεων των ναυταθλητικών συλλόγων του νησιού μας, ότι θα είμαστε πάντα δίπλα στους αγώνες τους, γιατί είναι και αγώνες όλων μας στο διηνεκές.

 

Από το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια: