Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΔΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Κατανομή εδρών στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου με εκπλήξεις!

 Η Naxos News, δημοσιεύει την κατανομή εδρών των συνδυασμών στην Περιφέρεια και αναλυτικά στις Κυκλάδες. Υπάρχουν δυο παράμετροι, στις οποίες θα αναφερθούμε πρώτα. Η πρώτη, αφορά τη μια έδρα από την περιφερειακή ενότητα της Νάξου του συνδυασμού "Νέα εποχή για τα νησιά μας", που θα την πάρει ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού, Μάρκος Δαδάος από τη Σύρο. Η δεύτερη, κι αυτή εμπεριέχει και το στοιχείο του απρόσμενου, αφορά το συνδυασμό "Λαϊκή Συσπείρωση", που όλα δείχνουν, ότι παίρνει τη δεύτερη έδρα του, από το Χαράλαμπο Κόκκινο, στη Νάξο. Αυτή η εξέλιξη, αποτελεί οπωσδήποτε δυσάρεστη είδηση για τους υποψηφίους του Χαράλαμπου Κόκκινου στην Περιφερειακή Ενότητα της Νάξου, αφού έτσι δεν εκλέγεται κανείς από τους υποψηφίους του συνδυασμού στην περιφερειακή ενότητα Νάξου.


 Ο συνδυασμός Γιάννη Μαχαιρίδη καταλαμβάνει συνολικά 31 έδρες και από αυτές, οι 20 έδρες είναι στα Δωδεκάνησα και οι 11 έδρες στις Κυκλάδες, που κατανέμονται, ως εξής:
2 έδρες στη Σύρο, 2 έδρες στη Νάξο, 1 έδρα στην Άνδρο, 1 έδρα στην Τήνο, 1 έδρα στη Μύκονο, 1 έδρα στη Σαντορίνη, 1 έδρα στη Μήλο. 1 έδρα στην Πάρο και 1 έδρα στην Κέα-Κύθνο.

Ο συνδυασμός Χαράλαμπου Κόκκινου καταλαμβάνει συνολικά 13 έδρες και από αυτές, 7 έδρες είναι στα Δωδεκάνησα και 6 έδρες στις Κυκλάδες, όπου κατανέμονται, ως εξής:
1 έδρα στη Σύρο, 1 έδρα στην Άνδρο, 1 έδρα στη Μύκονο, 1 έδρα στην Πάρο, 1 έδρα στη Σαντορίνη και 1 έδρα στη Νάξο, που όμως καταλαμβάνει ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης, Μάρκος Δαδάος.

Ο συνδυασμός Λίλας Καφαντάρη, καταλαμβάνει συνολικά 4 έδρες και από αυτές 2 έδρες είναι από τα Δωδεκάνησα και 2 έδρες από τις Κυκλάδες, ως εξής:
1 έδρα στη Σαντορίνη, που καταλαμβάνει ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης, Βαγγέλης Σιγάλας και 1 έδρα στη Νάξο.
Στα Δωδεκάνησα, οι έδρες της "Λαϊκής Συσπείρωσης, είναι η μια στη Ρόδο και η δεύτερη στην Κάλυμνο, που καταλαμβάνεται από το χωρικό αντιπεριφερειάρχη του συνδυασμού.

Ο συνδυασμός Νίκου Συρμαλένιου, καταλαμβάνει 1 έδρα στα Δωδεκάνησα και 1 έδρα στις Κυκλάδες, που κατανέμονται για τα Δωδεκάνησα στη Ρόδο και για τις Κυκλάδες στη Μήλο, που την καταλαμβάνει ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης, κ. Χρυσαφίδης.

Ο συνδυασμός Νίκου Χρυσόγελου καταλαμβάνει 1 έδρα στη Ρόδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: