Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

«Θετική εξέλιξη η παρέμβαση του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών» 3.8.23

 


«Θετική εξέλιξη η παρέμβαση του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας

και Οικονομικών»

 

Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Κωστή Χατζηδάκη, για την εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας καθώς και για την εντολή να ενταθούν οι έλεγχοι στις παραλίες, για την τήρηση των συμβάσεων παραχώρησης και την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων στους παραβάτες .

Είναι προφανές ότι οι μαζικές διαμαρτυρίες των πολιτών στην Πάρο, όπως εκφράστηκαν μέσα από την Κίνηση Πολιτών Πάρου, απέδωσαν καρπούς κι οδήγησαν σε αυτήν τη θετική εξέλιξη.

Από την άλλη, όπως υπογράμμισε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο LIBERAL.GR (02.08.2023), ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού μας «ΠΑΡΟΣ με ΕΥΘΥΝΗ και ΕΝΟΤΗΤΑ», Κώστας Μπιζάς, αν οι αρχές κι ο Δήμος επεδείκνυαν την ίδια ευαισθησία κι έκαναν καλά τη δουλειά τους δεν θα χρειαζόταν οι πολίτες του τόπου μας να προβούν σε ενέργειες και διαμαρτυρίες.

Θυμίζουμε ακόμη ότι ο συνδυασμός μας έστειλε επιστολή, στις 13 Ιουνίου 2023, προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για το θέμα των παραλιών.

Εμείς ως Δημοτικός συνδυασμός σήμερα κι αύριο ως δημοτική αρχή, εφόσον μάς επιλέξει ο παριανός λαός θα εφαρμόσουμε τη νομιμότητα και θα διασφαλίσουμε την υγιή επιχειρηματικότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: