Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Ο Δήμαρχος Πάρου τσαλακώνει την εικόνα του Δήμου Πάρου

 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

« Ο Δήμαρχος Πάρου τσαλακώνει την εικόνα του Δήμου Πάρου »

 

Ο κ. Κωβαίος συνεχίζει τον τοξικό, γραπτό του λόγο, χρησιμοποιώντας ακόμα μία φορά τη λέξη ʽʽλαϊκισμόςʼʼ, χωρίς να τοποθετείται στα ουσιαστικά ζητήματα που θέτει ο συνδυασμός μας συνεχώς.
Μάλιστα μας εγκαλεί για άγνοια των νόμιμων διαδικασιών, όταν η ίδια η δημοτική αρχή, παραβιάζοντας τη νομιμότητα κατά τον τρόπο λήψης απόφασης της μεταφοράς του δημοτικού ωδείου, διασύρει το δήμο σε μία αντιπαράθεση με τους γονείς που αγωνίζονται για την ασφάλεια των παιδιών τους.  Το συγκεκριμένο πρόβλημα έφτασε μέχρι και στην Βουλή των Ελλήνων, από Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, γεγονός που δείχνει την προχειρότητα που λειτουργεί η δημοτική αρχή και ταυτόχρονα την ʽʽκατρακύλα’’ της παράταξης Κωβαίου.

Όσον αφορά το τουριστικό καταφύγιο της Νάουσας οι ευθύνες του είναι μεγάλες για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί και την επί χρόνια λειτουργία του χωρίς άδεια.
Ο κ. Κωβαίος πρέπει να αντιληφθεί ότι η θέση του Δημάρχου είναι ο καθρέφτης της Πάρου και δεν πρέπει να αφήνει εκτεθειμένο το νησί. Επίσης πρέπει να αντιληφθεί ότι προς το παρόν, από τη θέση ευθύνης που βρίσκεται πρέπει να απαντάει επί της ουσίας και όχι να χαρακτηρίζει με αρνητισμό, όποιον διαφωνεί μαζί του.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια: