Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Δήλωση του Κώστα Μπιζά στη Φωνή της Πάρου για τις Δημοτικές Εκλογές

 

Δήλωση του Κώστα Μπιζά στη Φωνή της Πάρου για τις Δημοτικές Εκλογές



Είναι κοινή διαπίστωση ότι τα σημαντικά ζητήματα και προβλήματα της Πάρου, στον τομέα της καθημερινότητας αλλά και της έλλειψης υποδομών, δεν αντιμετωπίζονται με επάρκεια σήμερα.

Υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις από μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, που απαιτούν άμεσες και στοχευμένες δράσεις οι οποίες θα προστατεύσουν τον δημόσιο χώρο, το περιβάλλον, την πολιτιστική μας κληρονομιά  καθώς και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της υγιούς και βιώσιμης ανάπτυξης του νησιού μας.

Η Πάρος βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση που αν δεν παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις θα οδηγηθεί σε μη βιώσιμες καταστάσεις. Μπροστά σε αυτόν τον κίνδυνο ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας έχει κινητοποιηθεί και θέλει να συμμετάσχει στην δημιουργία ενός νέου Δημοτικού Συνδυασμού ώστε το νησί μας ν’ αλλάξει σελίδα.

Σε αυτή τη νέα εποχή θα πρέπει να υπάρχει μια συγκροτημένη αυτοδιοικητική προσπάθεια που με ενότητα θα παλέψει για την κοινωνική συνοχή και την πρόοδο του νησιού μας.

Η πρόθεση μας είναι να ενωθεί η Πάρος και για τον παραπάνω λόγο αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα ανεξάρτητο και ενωτικό ψηφοδέλτιο, χωρίς τοπικισμούς και κομματικές επιρροές που θα διεκδικήσει την ψήφο των συμπατριωτών μας στις Δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023 με στόχο να διοικήσει τον Δήμο Πάρου την επόμενη πενταετία.

Είναι αυτονόητο, ότι θα σεβαστούμε τους άλλους συνδυασμούς που θα προκύψουν και δεν πρόκειται να μηδενίσουμε τις προσπάθειες όσων συμπατριωτών μας είχαν διαχρονικά συμμετοχή στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Όμως πιστεύουμε ότι ο Δήμος θα πρέπει να λειτουργήσει με προγραμματισμό, σχέδιο και αποφασιστικότητα για την βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει στους συμπολίτες μας και στους πολυάριθμους επισκέπτες του νησιού μας.   

Θα προσπαθήσουμε να κινηθούμε με ευπρέπεια, ήθος και εντιμότητα χωρίς να πολώσουμε και να διχάσουμε το νησί μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: