Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Συνεδρίαση της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης για την Επισκευή του Γηπέδου Ποδοσφαίρου Μάρπησσας Πάρου - 10.3.2022

 


Η Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Πάρου για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Επισκευή Γηπέδου Ποδοσφαίρου Μάρπησσας Πάρου» συνήλθε σήμερα 10.03.2022, για τη διαπίστωση της πορείας του έργου και αποφάσισε ομόφωνα την χορήγηση παράτασης υλοποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης μέχρι 22.04.2023, ώστε να είναι δυνατή η ολοκλήρωση του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του έργου.

Αντικείμενο της Προγραμματικής Σύμβασης αποτελεί η συντήρηση του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου στην Μάρπησσα Πάρου και στην τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα σε όλη την επιφάνεια του και νέων φωτιστικών που θα επαρκούν για το νέο γήπεδο.

Η Περιφέρεια χωρίς να έχει την σχετική αρμοδιότητα, υποστηρίζει με την σύναψη προγραμματικών συμβάσεων όλους τους Δήμους των νησιών μας για την συντήρηση των αθλητικών τους εγκαταστάσεων.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα χρηματοδοτήσει το έργο με το ποσό των 200.000,00€, ενώ το υπολειπόμενο ποσό περίπου 360.000,00€, θα χρηματοδοτηθεί από πόρους του Δήμου Πάρου.

Ελπίζουμε να κυλήσουν ομαλά οι απαιτούμενες διαδικασίες ώστε να ολοκληρωθεί σύντομα το παραπάνω έργο και να το απολαύσει η νεολαία μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια: