Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Απάντηση ΔΕΔΔΗΕ στην επιστολή του Επάρχου Πάρου


 

Πάρος, 27 Ιανουαρίου 2022

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΔΔΗΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ ΠΑΡΟΥ »

 

Σας ενημερώνουμε ότι ο Διευθυντής Περιοχής Σύρου του ΔΕΔΔΗΕ απάντησε με το α.π. 210/19.01.2022 στην επιστολή που είχε αποστείλει προς τον ΔΕΔΔΗΕ με τα α.π. 5027/13.12.21 ο Έπαρχος Πάρου κ. Κων/νος Μπιζάς.

Για την ενημέρωση των συμπατριωτών μας, κοινοποιούμε τις σχετικές επιστολές.

 

Καταρχήν θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο να υλοποιηθούν τα έργα που αναφέρονται στην παραπάνω επιστολή του ΔΕΔΔΗΕ και αφορούν την περεταίρω ενίσχυση και αναβάθμιση του ηλεκτρικού δικτύου στα νησιά μας.

 

Επίσης είναι επείγουσας σημασίας ο ΔΕΔΔΗΕ να προχωρήσει σε άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την εύρυθμη λειτουργία των δικτύων ηλεκτροδότησης στα νησιά Πάρο και Αντίπαρο.

 

Δυστυχώς το διήμερο 25.1.22 και 26.1.22 αρκετοί συνδημότες μας ταλαιπωρήθηκαν από συχνές και πολύωρες διακοπές όπου ειδικά στην περιοχή των Καμαρών διήρκησαν δώδεκα ώρες (από τις 21.00 της 25.1.22 έως τις 09.00 της 26.1.22).

Οι παραπάνω διακοπές αποκαταστάθηκαν κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες από τους εναερίτες που υπηρετούν στον ΔΕΔΔΗΕ Πάρου και τους αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια.

Υπενθυμίζω ότι στην Πάρο υπηρετούν τρεις μόνιμοι εναερίτες οι οποίοι καταβάλουν κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση των βλαβών και την συντήρηση του δικτύου.

 

Τέλος ευχαριστούμε τον συμπατριώτη μας, Διευθυντή της Περιοχής Σύρου, για την απάντηση και αναμένουμε τις ενέργειες του ΔΕΔΔΗΕ για την αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μόνιμοι κάτοικοι και επιχειρηματίες της Πάρου και της Αντιπάρου από τις συχνές διακοπές.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------







Δεν υπάρχουν σχόλια: