Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Πρόσκληση Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου


Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί στις 27/06/2019, ημέρα Πέμπτη  και ώρα 11:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, η οποία στεγάζεται στο Περιφερειακό Μέγαρο (Πλατεία Ελευθερίας-ΡΟΔΟΣ), με τα κάτωθι θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

ΘΕΜΑ 1ο

Αποδοχή της χρηματοδότησης που εγκρίθηκε από τον Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης, μετά την κατάθεση σχετικής πρότασης από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» για την υδροδότηση της Λίνδου, της Νότιας Ρόδου, των Αφάντου και της Αρχαγγέλου και αποδοχή των όρων του σχετικού δανείου του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων.

Εισηγητής: Γιώργος Χατζημάρκος, Περιφερειάρχης
ΘΕΜΑ 2ο
Έγκριση σύναψης Προγραμματικής σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου, του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ρόδου(Δ.Ε.Υ.Α.Ρ) και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου για το έργο «Προστασία, Διαχείριση και Βιώσιμη Ανάπτυξη της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου».  
Εισηγητής: Γιώργος Χατζημάρκος, Περιφερειάρχης
ΘΕΜΑ 3ο

Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 79/21-7-2018 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα: «Επικαιροποίηση απόφασης για την παροχή κινήτρου 450€ υπέρ επικουρικών και αγροτικών ιατρών στις άγονες, προβληματικές και απομακρυσμένες περιοχές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 20 του ν 4213/13 και των υπ’ αριθμ. 23/2015, 85/2015 και 144/2016 αποφάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου».

Εισηγητής: Νικόλαος Καραμαρίτης, Πρόεδρος ΑΜΚΕ Γαληνός
ΘΕΜΑ 4ο
Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Ιητών για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση Φθορών  Οδικού Δικτύου ν. Ίου (2019)»

Εισηγητής: Γεώργιος Λεονταρίτης, Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων
ΘΕΜΑ 5ο 
Εισήγηση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Πολυδύναμου Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης και Δήμου Σύρου

Εισηγητής: Γεώργιος Λεονταρίτης, Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων
ΘΕΜΑ 6ο
Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης για την εκτέλεση του έργου «Πολυδύναμο Πολιτιστικό Κέντρο για Μουσειακή και Εκπαιδευτική χρήση στο Παλαιό Σχολείο στο Κάστρο Χώρας Αστυπάλαιας: Φάση Α», μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δήμου Αστυπάλαιας και Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου

Εισηγητής: Γιάννης Θεμέλαρος, Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου
ΘΕΜΑ 7ο

Έγκριση σύναψης Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ηρωικής Νήσου  Κάσου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο «Συντηρήσεις – Επισκευές σχολικών κτιρίων»
Εισηγητής: Γιάννης Μηνατσής, Έπαρχος  ΠΕ Καρπάθου – Ηρωικής Νήσου Κάσου
ΘΕΜΑ 8ο

Έγκριση σύναψης Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ρόδου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο «Εργασίες - επισκευές στο κτίριο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Βατίου»

Εισηγητής: Κάλλιστος Διακογεωργίου, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος
ΘΕΜΑ 9ο

Έγκριση 3ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος και Π/Υ έτους 2019  ΠΕ Δωδεκανήσου.

Εισηγητής: Τριαντάφυλλος Καραγιάννης, Προϊστάμενος ΔΙΑΠ και Δ/νσης Οικονομικού Δωδεκανήσου
ΘΕΜΑ 10ο

Έγκριση 3ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος και Π/Υ έτους 2019  ΠΕ Κυκλάδων.

Εισηγητής : Αντώνιος Λούβαρης, Προϊστάμενος ΔΙΑΠ Κυκλάδων, Αθηνά Καλλιγά, Προϊσταμένη Τμήματος Π/Υ Κυκλάδων
ΘΕΜΑ 11ο

Έγκριση αποτελεσμάτων εκτέλεσης Π/Υ Δ΄ Τριμήνου 2018

Εισηγητής : Φιλήμονας Ζαννετίδης, Αντιπεριφερειάρχης
ΘΕΜΑ 12ο

Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου και της Αναπτυξιακής Εταιρείας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου "ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" για το έργο «Επιστημονική και τεχνική υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την υλοποίηση έργων στα πλαίσια του ΕΣΠΑ και των ευρωπαϊκών προγραμμάτων εδαφικής συνεργασίας».

Εισηγητής: Δημήτρης Τσοπανάκης, Αντιπρόεδρος ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΕ
ΘΕΜΑ 13ο

Ορισμός εκπροσώπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
«ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ»

Εισηγητής: Δημήτρης Τσοπανάκης, Αντιπρόεδρος ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΕ
ΘΕΜΑ 14ο

Ορισµός εκπροσώπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Αναπτυξιακής και Εκπαιδευτικής Εταιρείας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «Κ.Ε.Κ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΑΕ»

Εισηγητής: Χαρούλα Γιασιράνη, Πρόεδρος Κ.Ε.Κ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΑΕ
ΘΕΜΑ 15ο

Έγκριση Σύναψης Σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Σύρου Ερμούπολης για την υλοποίηση του έργου  "Συντήρηση - Επισκευή Αθλητικών Εγκαταστάσεων στον Πάγο ν. Σύρου" - Ακύρωση της με 42/22-03-2019 Απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου

Εισηγητής: Γεώργιος Λεονταρίτης, Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων
ΘΕΜΑ 16ο

Έγκριση τροποποίησης των παρακάτω Προγραμματικών Συμβάσεων :
1η Τροποποίηση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάτμου για το έργο "Βελτίωση και επέκταση αλιευτικού καταφυγίου Σκάλας Πάτμου" ως προς το άρθρο 3: Ποσά και πόροι χρηματοδότησης και άρθρο 4: Διάρκεια
1η Τροποποίηση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Πανεπιστημίου Αιγαίου – Ειδικός Λογαριασμός Έρευνας για το έργο «Ανάδειξη της Αρχαίας Ακρόπολης του Αγίου Φωκά και διασύνδεση με τη νεκρόπολη της Κυμισάλας» ως προς το άρθρο 4: Διάρκεια της Σύμβασης με την παράταση ισχύος κατά δεκατρείς (13) μήνες.
- 1η Τροποποίηση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Καρπάθου για το έργο «Συντηρήσεις - Επισκευές σχολικών κτιρίων» ως προς το άρθρο 3: Ισχύς – Διάρκεια – Χρονοδιάγραμμα με την παράταση ισχύος κατά ένα (1) έτος.
- 3η Τροποποίηση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Κω για το έργο «Συντηρήσεις - Επισκευές σχολικών κτιρίων» ως προς το άρθρο 3: Ισχύς – Διάρκεια – Χρονοδιάγραμμα με την παράταση ισχύος κατά τρεις (3) μήνες.
Εισηγητής: Τριαντάφυλλος Καραγιάννης, Προϊστάμενος ΔΙΑΠ Δωδεκανήσου
ΘΕΜΑ 17ο

Έγκριση τροποποίησης των παρακάτω Διαβαθμιδικών Συμβάσεων :
- 1η Τροποποίηση Διαβαθμιδικής Σύμβασης   μεταξύ του Δήμου Ρόδου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο "Ασφαλτόστρωση εισόδου Αφάντου" ως προς το άρθρο 2: Σκοπός/Αντικείμενο Σύμβασης - Προϋπολογισμός-Χρονοδιάγραμμα με την παράταση ισχύος κατά ένα (1) έτος.
- 1η Τροποποίηση Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ρόδου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου ποδοσφαίρου Λάρδου» ως προς το άρθρο 2: Σκοπός/Αντικείμενο Σύμβασης - Προϋπολογισμός-Χρονοδιάγραμμα με την παράταση ισχύος κατά ένα (1) έτος.
- 2η Τροποποίηση Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Λειψών και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο «Μελέτη Εκσυγχρονισμού Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) Δήμου Λειψών Νομού Δωδεκανήσου» ως προς το άρθρο 2: Ισχύς και Διάρκεια με την παράταση ισχύος κατά ένα (1) έτος.
- 3η Τροποποίηση Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Λειψών και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο «Επισκευή – Συντήρηση σχολικών κτιρίων» ως προς το άρθρο 3: Ισχύς – Διάρκεια – Χρονοδιάγραμμα με την παράταση ισχύος κατά ένα (1) έτος.
- 2η Τροποποίηση Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Πάτμου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο «Επισκευή – Συντήρηση σχολικών κτιρίων» ως προς το άρθρο 3: Ισχύς – Διάρκεια – Χρονοδιάγραμμα με την παράταση ισχύος κατά ένα (1) έτος.
- 4η Τροποποίηση Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αγαθονησίου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο «Επισκευή – Συντήρηση σχολικών κτιρίων» ως προς το άρθρο 3: Ισχύς – Διάρκεια – Χρονοδιάγραμμα με την παράταση ισχύος κατά ένα (1) έτος.
- 3η Τροποποίηση Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Τήλου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο «Συντηρήσεις – Επισκευές σχολικών κτιρίων» ως προς το άρθρο 3: Ισχύς – Διάρκεια – Χρονοδιάγραμμα με την παράταση ισχύος κατά ένα (1) έτος.
Εισηγητής: Τριαντάφυλλος Καραγιάννης, Προϊστάμενος ΔΙΑΠ Δωδεκανήσου
ΘΕΜΑ 18ο

Επικύρωση πρακτικών 1ης /21-1-2019, 2ης /5-3-2019, 3ης/22-3-2019, 4ης /22-3-2019, συνεδριάσεων Περιφερειακού Συμβουλίου.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΙΖΑΣ


ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ    (με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο)
Α.
1. Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου  κ. Γεώργιο Χατζημάρκο
2. Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιο Λεονταρίτη
3. Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπο Κόκκινο  

Β.
1.   Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής   
2.   Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Αιγαίου.
3.   Εκτελεστικό Γραμματέα Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
4.   Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Π.Ν.Α                                                                                                   
5.   Βουλευτές Κυκλάδων & Δωδεκανήσου
6.   ΟΤΑ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου 
7.   Επιμελητήρια Κυκλάδων και Δωδεκανήσου
8.   Νομικοί Σύμβουλοι Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
9.   Σύλλογοι Υπαλλήλων Π.Ν.Α.                    

10.  Εφημερίδες και Ραδιοτηλεοπτικούς  Σταθμούς  Περιφέρειας Νοτίου          
     Αιγαίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: