Κυριακή 17 Μαΐου 2015

4ος Αγώνας Υγείας Αντιπάρου 24.4 χλμ. στην Αντίπαρο, 16.5.15


Το απόγευμα του Σαββάτου στις 16 Μαΐου έγινε ο "4ος Αγώνας Υγείας Αντιπάρου 24,4 χιλιομέτρων" με παράλληλους αγώνες, μια περιπατητική διαδρομή 10 χιλιομέτρων και ένας αγώνας 2 χιλιομέτρων για τα παιδιά.
Περίπου 200 δρομείς πήραν εκκίνηση από το λιμάνι, διέσχισαν το χωριό και συνέχισαν να τρέχουν δίπλα στη θάλασσα μέχρι τον οικισμό του Αγίου Γεωργίου. Με φόντο το Δεσποτικό πήραν το δρόμο της επιστροφής για τον τερματισμό. Κατά μήκος της διαδρομής βρέθηκαν οι εθελοντές εκεί για να βοηθήσουν, να εμψυχώσουν τους δρομείς και φυσικά για να μοιραστούν μαζί τους τη μοναδική εμπειρία.
Ο "4ος Αγώνας Υγείας Αντιπάρου 24,4 χιλιομέτρων" πρωτοδιοργανώθηκε το 2012 από την ομάδα του αθλητικού και πολιτιστικού συλλόγου "Αντίπαρος Εν Πλω". Θέλησαν να δημιουργήσουν έναν αγώνα για να εξωτερικεύσουν την αγάπη τους για το τρέξιμο, να τη μοιραστούν με τους κατοίκους του νησιού, να δημιουργήσουν νέους δρομείς.

Έπαρχος Πάρου : << Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στήριξε την παραπάνω εκδήλωση η οποία κατά γενική ομολογία κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στον σύλλογο "Αντίπαρος Εν Πλω" , στους πολυάριθμους εθελοντές, στον Δήμο και τους κατοίκους της Αντιπάρου >>.













Δεν υπάρχουν σχόλια: